Al 2020 tornarem a l’escola Pablo Picasso!

Aquest curs passat vàrem tenir la sort de poder estar a l’escola Pablo Picasso! Ens van demanar si podíem dur a terme el seu Casal d’Estiu durant els mesos de Juny i Juliol. Ens ho vam passar molt bé tots plegats, nens i nenes, monitores i monitors. Així ho vàrem viure i així va ser valorat.

Prèviament, però, va haver-hi un gran treball per a arribar el primer dia a punt. Va haver-hi una coordinació molt propera amb les persones voluntàries de l’AMPA, als quins estem molt agraïts per tota l’ajuda. Anàlisi del barri, de la realitat dels futurs participants, documentació, beques, ajuts, inscripcions, centre d’interès, fitxes d’activitats… Una muntanya de tràmits i treball previ que va compensar de sobres, ja que el casal va ser un total èxit! Tant és així que l’escola tornarà a confiar en nosaltres perquè duguem a terme el casal d’estiu del curs 2020!

Així doncs, informats vosaltres, només cal tornar a donar les gràcies a l’AMPA, a l’escola Pablo Picasso i com no, a totes les persones implicades al projecte!

Si voleu més informació sobre el procés a seguir per comptar amb nosaltres a la vostra escola, bé truqueu al 659 699 836 o bé escriviu a lleure@lleure.cat

Al 2020 tornarem a l’escola Pablo Picasso!
Desplaçat dalt de tot