Casal 2020 Pablo Picasso: Extensió preinscripció

Benvolguts pares i mares.

Us comuniquem que estem ben a prop d’arribar al mínim necessari per a dur a terme el casal d’aquest curs. Són bones notícies tot i que encara ens faltarien un grapat més d’inscripcions.

És per això que hem estès el període d’inscripció fins al proper Divendres 5 de Juny.

Si us plau, si heu de fer la preinscripció feu-la com més aviat millor, ja que de complir el termini pot dependre la realització final del casal. Si teniu grups de pares i mares de l’escola féu arribar aquesta informació per tal que puguin preinscriure’s.

Us comuniquem també que obrim el torn de tarda sota un mínim de 5 infants per setmana. Alguna ja estaria coberta.

Entenem que hi ha incertesa donada la situació i fins i tot neguit per com funcionarà tot plegat, quines mesures de seguretat s’implementaran, que haurem de tenir en compte com a mares i pares, etc. És per això que estem preparant un document on s’explicarà què i com aplicarem totes les mesures higièniques i de seguretat que requereix la situació per tal de tenir un estiu el més segur i divertit possible.

Actualment els nostres infants van cap a tres mesos sense normalitat i, de no participar en cap activitat d’estiu estarien sense contacte amb iguals més de sis mesos (fins al setembre). Us demanem que reflexioneu sobre la importància de què els vostres fills participin per al seu correcte desenvolupament i creixement.

Nosaltres hi hem pensat molt i és per aquest motiu que hem reduït el preu del casal el màxim que podíem, per tal d’establir el màxim de facilitats per a totes les famílies, implicant d’aquesta manera que no tenim cap marge, a més hem acceptat el volum de feina addicional que comportar adaptar el casal al context actual.

El més fàcil hauria estat no portar-lo a terme, però hi creiem. Us demanem que vosaltres també hi creieu. Aquest casal d’estiu el volem fer per convicció en la nostra tasca educativa i amb la visió de responsabilitat social que ens caracteritza.

Sense res més a afegir, estem en contacte. Si teniu qualsevol dubte escriviu-nos!

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ

Article:
https://catalunyadiari.com/actualitat/generalitat-quadruplica-beques-casals-colonies-estiu

Moltes gràcies a tots i totes! Una abraçada!

Casal 2020 Pablo Picasso: Extensió preinscripció
Scroll to top